2013. augusztus 27., kedd

CHICCO TRIO LIVING PACIFIC BABAKOCSI SZETT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható keveset használt, újszerű többfunkciós Chicco Trio Living babakocsi (minden tartozékával együtt).  
A mózest kb. 6 hónapig, a bébihordozót kb. 10 hónapig a sportrészt pedig egyáltalán nem használtuk.  
A terméket 2010. decemberében vásároltuk 180. 000 Ft-ért.  
A babakocsit összesen 1 gyermek használta.  
AMENNYIBEN KOMOLY A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKOD, AZ ÁR ALKU KÉPES!
LEÍRÁS:
Trio Living babakocsi+Auto-Fix Pacific 2011
A LIVING babakocsi elsősorban a városi szülőknek ajánlott. Nagyon fürge és gyors babakocsi, kis méretre összecsukható, és könnyű. Az ülőrész mama felé és mamának háttal lévő pozícióban is felhelyezhető a vázra! Egy kézzel is tolható, az összekötő tolókar segítségével, pl. hasznos lehet ez két gyermek esetén vagy ha bevásárolni voltunk és tele az egyik kezünk a szatyrokkal. Újszülött kortól 3 éves korig (max. 20 kgtestsúlyig) minden igényt kielégít a felszereltsége. A váz ultrakompakt, a sport-ülőrésszel együtt mindössze10, 7 kg.
Érdekesség: Az első kerekek azért kisebbek, mint a hátsók, mert így maximális fürgeséget, gyorsaság tudunk vele elérni.
Az ülőrész megfordítható, mama felé és mamának háttal lévő pozícióban is használható!
A váz összecsukva: 46 cmszéles, 96 cmmagas, így a kicsi hátterű autókban is jól elfér! Magától megáll a váz. Előre és hátra néző ülőrésszel is összecsukható.
Click-Clack System: mind a mózeskosár, mind az autósülés egy pillanat alatt egy kattintással felhelyezhető a vázra.
MÓZESKOSÁR: Újszülött kortól kb 6 hónapos korig javasolt a használata. Mózes súlya: 4, 9 kg. Autóba bekötés: Autó hátsülésén is szállítható, de meg kell hozzá vásárolni a KIT TRIO CAR mózesbekötő szettet (cikkszám: CH06069603), amivel a gyermeket biztonságosan bekötjük a mózesbe. Magát a mózest az autó biztonsági övével rögzítjük az autó üléséhez.
AUTO-FIX talpas hordozó-autósülés (0-13kg-ig):  Klinikailag tesztelt ülésszűkítővel újszülöttek számra, kb. 6 kg testsúlyig. A speciális ülésszűkítő biztosítja a gerinc és nyak számára a helyes pozíciót, vagyis, hogy az újszülött gerince egyenes háttámaszt kapjon a hordozóban is.
Baba vállát és lágyékát védő párnázott biztonsági öv, ami kényelmes, és esetleges baleset során plusz védelmet nyújt. A szűkítőbetét fejrészén lévő lyuk a „ lapos fej szindróma” elkerülése érdekében lett kialakítva (sokáig tartó háton fekvés esetén).
Ez a babakocsihoz tartozó autósülés-hordozó a korábbi (biztonsági teszteken nagyon jó eredményt elért) Synthesis XT-Plus termék továbbfejlesztett, talpas változata. A műanyag talpat az autó ülésén hagyhatjuk bekötve, és csak a hordozót kell levenni róla, a Click-Clack System segítségével egy kézzel egy pillanat alatt. A hordozó A hordozó súlya önmagában: 4, 3 kg, a talppal együtt: 6, 5 kg.
Side Safety System: oldalütközés elleni védelemmel ellátott autósülés.
A babakocsihoz tartozó KIEGÉSZÍTŐK:
kupola, esővédő, 5-pontos párnázott biztonsági öv, lábtakaró, pelenkázó táska, bevásárló kosár, a tolókarokat összekötő pótelem (így egy kézzel is tolható).



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-15 23:42
. CHICCO TRIO LIVING PACIFIC BABAKOCSI SZETT - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése