2013. május 27., hétfő

Konyhai reggeliző/tálaló asztal pult ÚJ! Postázom! - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Eladó új állapotú (a doboz ki lett nyitva a fénykép kedvéért) konyhai kisegítő pult, asztal vagy akár REGGELIZŐ PULT, bútorlap és króm kombináció! Falhoz kell fogatni, tartozik hozzá 2 db gyümölcskosár, 1 db akasztós rész akasztókkal és a  pult alatt is van egy tároló rekesz. Lapraszerelt, összeszerelési útmutatóval, minden alkatrészével és összeszerelő szerszámmal. Postázom is, standard csomagként elmegy!
Fékezhető kerekei vannak, így az egyik -keskenyebb- végében lévő falhoz rögzített "oszlop" körül tetszőlegesen mozgatható, akár a falhoz tolható, akár térbe fordítható, éppen ahogy szükség van rá! Német gyártmány, nem bóvli!
Asztallap mérete: 90 cm hosszú, legszélesebb pontján 60 cm széles. Gyümölcskosarak 30 cm átmérőjűek, az alsó tároló 34x49 cm.
Ha van időd és kedved, nézz szét nálam, több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhatsz, a postaköltségek nem adódnak össze, hanem súly alapján számolom a hivatalos díjszabások szerint!: )
2 kilóig 760, - Ft-ért, 5 kilóig 830 Ft-ért kérheted Teszvesz/Vaterafutárral is a csomagodat, (valójában Magyar Posta szolgáltatása), a helyi Postádra! ("PostaPont", van már a legtöbb településen! )
Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran, igyekszem gyorsan válaszolni!



Jelenlegi ára: 11 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-15 21:15
. Konyhai reggeliző/tálaló asztal pult ÚJ! Postázom! - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése